Hayvanlar alemi: eşlikli çocuk şarkıları - Tarman, Süleyman (Müzik Eğitimi Yayınları, 2018)
Arı, Ayı, Deve, Dinozor, Fil, Kanguru, Kaplumbağa, Kelebek, Köpek, Leylek, Panda, Porsuk, Tavşan, Tavuk, Uğur Böceği, Zürafa ve" Hayvanat Bahçesi ile ilgili şarkılar yer almaktadır. Şarkılar bestelenirken hem söz konusu hayvanın özelliklerine ve çıkardığı seslere yer verilmiş hem de şarkıların bilmece, tekerleme formunda, sorulu cevaplı, komik ve keyifli olması hedeflenmiştir. Kitapta bazısı iki sesli 17 şarkı ile bu şarkıların son derece keyifli alt yapılarını içeren bir eşlik CD'si yer almaktadır. Bu CD'de her şarkıya ait biri solist tarafından seslendirilmiş diğeri de sadece eşliği içeren iki MP3 dosyası bulunmaktadır. Şarkı örneklerini içindekiler kısmından dinleyebilirsiniz. Kitabın dizgisi yapılırken sol sayfalarda şarkının notalarına, sağ sayfalarda ise şarkının sadece sözlerine yer verilmiş ve ayrıca sözlerin altına da ilgili hayvanın resmi yerleştirilmiştir. Resimlerin çoğu çocuklar tarafından boyanabilir niteliktedir. Bu bakımdan kitap bir boyama kitabı olarak da kullanılabilecektir. Şarkılar sahnelenirken mutlaka ilgili hayvanın kostümünü giyen bir ya da birden fazla koro elemanına yer verilmeli ve kostümlü bu çocuklar şarkı sözlerine uygun hareket etmelidirler. Böylece her bir şarkı, hem çocuklar hem de izleyiciler için son derece keyifli hale gelecektir. Kitaptaki şarkıların çocuklar tarafından sevilerek seslendirilmesi ve hayvan sevgisiyle dolu, hayvan dostu bireyler yetiştirmek dileğiyle