Sevgiler olsun: cd'li çocuk şarkıları - Kıvrak, Yakup (Müzik Eğitimi Yayınları, 2013)
Bu kitaptaki şarkıların çoğu TRT, Kültür Bakanlığı ve çeşitli kurumların açtığı yarışmalarda ödüller aldı. Tamamı profesyonel çocuk koroları ile ülke genelinde pek çok okul korosu tarafından pek çok kez seslendirildi. Bazıları, sözleri başka dillere çevrilerek yabancı çocuk korolarınca uluslararası festivaller ve yarışmalarda seslendirildi. Söyleyen ve dinleyenler çok keyif aldı. Özellikle kitabın başlarında yer alan sololu korolu, oyunlu danslı şarkılar yıllar boyunca onları seslendiren/oynayan minikler ve izleyenlerden büyük beğeni kazandı. Kitabın geliştirilmiş bu ikinci basımında, öncekilere ek olarak 6 tanesi misafir 8 yeni şarkı yer alıyor. İki yeni şarkının yanı sıra duayen müzik eğitimcimiz Halil Bedii Yönetken'in iki efsanevi çocuk şarkısı, Saip Egüz hocamızdan artık klasikleşmiş bir şarkı ve tüm kuşaklarımızın efsanevi okul şarkısı Dostluk'da eklendi. İki de sürpriz var kitapta; çocuk beğenisine çok uygun bir türkümüz ile Çin'li çocukların söylediği bir şarkı da misafir ediliyor. Böylece kitapta okulöncesi ve ilköğretim öğrenci/öğretmenlerinin keyifle seslendirebileceği birbirinden güzel toplam 29 şarkı yer alıyor. Kitabın beraberindeki CD'de bütün şarkıların piyano ve çeşitli çalgılarla seslendirilmiş ve özenle hazırlanmış MP3 formatındaki altyapıları bulunmaktadır. Bu eşliklerde öğrencilere ve öğretmenlere kolaylık olması için ezgilerin ana melodisine özellikle yer verilmiştir. Böylece şarkıları seslendirmenin hem koristler hem de koro yöneticileri için daha kolay ve keyifli olması beklenmektedir.