İki sesli tonal dikteler - Şimşek, Peyruze Rana (Müzik Eğitimi Yayınları, 2017)
Bu kitap, çoksesliliği duymak ve algılamaya katkıda bulunmak amacıyla solfej derslerinde kullanılmak üzere hazırlanan iki sesli tonal diktelerden oluşmaktadır. Kitapta değişik zorluk derecelerine göre, başlangıç düzeyi için 18, orta düzey için 18 ve ileri düzey için 18 olmak üzere toplam 54 tane iki sesli dikte yer almaktadır. Dikteler 2/4, 3/4, 4/4 ve 6/8'lik ölçü sayıları ile en fazla dört diyezli/bemollü tonları içermektedir.