Rus bestecileri piyano albümü - Hasanoğlu, Olga (Müzik Eğitimi Yayınları, 2017)
Rus profesyonel müzik ekolü dünyada saygın bir yer almaktadır. Rusya'nın geniş coğrafyası sayesinde birçok farklı ırkın halk müziğinin ve şehir folklorunun bestelerde etkileri bulunmaktadır. Rus halk müziğine özgü şarkıcılık ve duygusal derinlik piyano repertuvarına açıkça yansımıştır. Bu albümde 18. ve 20. yüzyıllar arasında yaşayan Rus bestecilerinin (Glinka, Dargomyzhsky, Varlamov, Gurilev, Mussorgsky, Rubinstein, Tchaikovsky, Pahulsky, Rachmaninov, Shostakovich, Stravinsky, Gretchaninov, Gedicke, Hrennikov, Kabalevsky, Knipper) en çok sevilen Rus halk ezgileri ile tanınmış Rus opera ve bale müziği uyarlamalarından oluşan toplam 42 piyano eseri yer almaktadır. Ayrıca beraber müzik yapmanın tadını erkenden tanıtmak adına 4 tane de dört el piyano yapıtına yer verilmiştir. Kolaydan zora doğru sıralanan eserler yeni başlayanlardan ileri seviyede piyano çalanlara kadar geniş bir kitleye hitap etmektedir