Gençler için piyano parçaları-2 - Gülsoy, Betül Esra. (İstanbul)
Bu kitap 2011 yılında yayınlanan "Gençler için Piyano Parçaları" isimli kitabın devamıdır. Kitapta, gençlerin piyano eğitimine katkı sağlayacağı düşünülen 9 özgün eser yer almaktadır ve bunlardan üçü dört el için bestelenmiştir. Eserlerin başlıkları Türkçe'dir ve yapıları ise yine bu başlıkları anlatmaktadır. Bestelerin tamamı, hem motifleri hem de cümle yapıları ile doğayı ve doğadaki öğeleri yansıtmakta ve duyguları bu yolla betimlemeye çalışmaktadır.
1
Keywords: Music album; Müzik albümü