Şan için piyano eşlikli çağdaş dönem şarkıları - Gözen Baltacıoğlu, Asena (İstanbul : Müzik Eğitimi Yayınları, 2016)
Bu kitap, Çağdaş Dönem'e ait popüler eserlerden oluşmaktadır. Türkiye'deki, konservatuvarların, müzik eğitimi anabilim dallarının ve güzel sanatlar liselerinin öğrenci ve öğretmenleri için kaynak bir kitap olarak hazırlanmıştır. Albümde sopranoların, tenorların, bariton ve mezzo sopranoların sınavlarda, konserlerde, yarışmalarda ve bunun gibi birçok etkinlikte seslendirebileceği birbirinden güzel ve tanınmış 24 seçme eser yer almaktadır. Eserlerin tamamı orijinal tonlarında ve dillerinde düzenlenmiştir. Ayrıca kullanıcılara fikir vermesi ve eser seçimini kolaylaştırmak bakımından şarkıların MP3 formatındaki piyano eşlik ses kayıtları ücretsiz olarak kullanımınıza sunulmuştur. MP3 dosyalarının hepsini bir defada (74MB) indirmek için buraya tıklayınız.
1
Keywords: Adult voice training; Yetişkin ses eğitimi