Viyolonsel ve gitar için sayıklamalar - Eren, Ozan (Müzik Eğitimi Yayınları, 2016)
Sayıklamalar, viyolonsel - gitar için Türkiye'de bestelenen eserlerin eksikliği göz önünde bulundurularak bu alanda literatüre katkı sunmak amacıyla bestelenmiş bir eserdir. Birbirini tamamlayan, birbiri ardına çalınarak bir bütünlük oluşturan dört bölümden oluşan Sayıklamalar lirik ve tonal bir eserdir. Sayıklamalar'ın bitiminden hemen sonra başlayan, Sayıklamalar'ın devamı olarak ele alınabilecek Sayıklama adlı eser, solo gitar için yazılmış olup bir iç ses olarak düşünülmüştür. Sayıklama ayrı çalınabileceği gibi Sayıklamalar'dan hemen sonra icra edilmesi de eserin bütünlüğü açısından uygundur. Sayıklamalar, 2010 yazında bir Eskişehir gezisinde bestecinin rüyasında sayıkladığı melodileri notaya aktarmasıyla besteye dönüştüğü için bu adı almıştır. İlk başta sadece solo gitar için düşünülen eser, daha sonra gitar - çello için yazılmış bir esere dönüştürülmüştür. Eser Ozan Eren tarafından bestelenmiş ve eserin bütün düzenlemeleri kompozitör İlke Şen tarafından yapılmıştır. Solo gitar için bestelenen Sayıklama, 12 - 15 Temmuz 2012'de Bilkent Konser Salonu'nda düzenlenen 6. Türkiye Klasik Gitar Buluşması'nda gitarist Erdal Yapıcı tarafından icra edilmiştir. Sayıklamalar, bir Eskişehir hatırasına adanmıştır.