Üç adımda klasik gitar 1 - Aladağ, Gökhan (İstanbul : Müzik Eğitimi Yayınları, 2014)
Müzik; her ne kadar yeni eserler yazılsa da, ne kadar yoğun çalışmalar yapılsa da gün geçmeden yenilerini eklemek zorunda olduğumuz koca bir deryadır. Bu büyülü dünyaya ve klasik müziğe gönül veren değerli müzik severler için hazırlanmış bu kitapta, klasik gitara yeni başlayan ve orta seviyede eserler çalabilen her klasik gitarcı için faydalı olabilecek özgün etütler ve orta seviyede eserler bulunmaktadır. Öte yandan Üç Adımda Klasik Gitar kitabının birinci kitabıdır
1
Keywords: Music Initial Method; Müzik başlangıç metodu