Müzik cep sözlüğü - Uluç, Murat Özden (İstanbul : Müzik Eğitimi Yayınları, 2019)
Müzik öğrencileri, öğretmenler ve müzikle ilgilenen herkesin kolaylıkla yanında taşıyabileceği, cebe sığacak büyüklükte müzik terimleri sözlüğü.
1
Keywords: Music dictionary; Müzik sözlüğü