Caz piyano - 1 - Mier, Martha (Müzik Eğitimi Yayınları, 2018)
Caz, Rag, Blues Tarzında 19 Klasik Parça (Bkz. İçindiler) Bu kitap Türkiye'deki piyano öğrencilerini ve öğretmenlerini "caz müziğinin tınıları" ile tanıştırmak amacıyla yayınlanmıştır. Orijinali, değişik zorluk düzeylerindeki 4 kitaptan (UK Exam Grades 2-3-4-5) oluşan ve Classical Jazz, Rags & Blues adını taşıyan kitaptaki eserler, klasik müziğin en tanınmış eserlerinden seçilmiş ve caz tarzında düzenlenerek siz değerli piyanistlerin beğenisine sunulmuştur. Yayınevimiz tarafından ülkemizde "Caz Piyano-1" ve "Caz Piyano-2" adıyla satışa sunulan bu kitaplarda Bach, Haydn, Mozart, Beeethoven, Brahms, Schumann, Çaykovski ve daha birçok önemli bestecinin bilindik eserlerinin caz düzenlemelerini bulacak ve bunları büyük bir beğeniyle çalacak/çaldıracaksınız. Caz Piyano-1 kitabı; kolay ve orta zorluktaki 19 eserden, Caz Piano-2 kitabı ise orta ve ileri düzeydeki 17 eserden oluşmaktadır. Bütün piyano öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin keyif alması dileğiyle