Piyano için 10 Türk ezgisi - Eroy, Ozan. (Ankara: Müzik Eğitimi Yayınları, 2020)
Bu albüm Türk müziğinden seçilmiş eserlerin piyanoya uyarlanması yoluyla çalışılmış, her yönüyle yalın, yeni ve özgün bir çalışmadır. Kitap; piyano eğitimi veren eğitimcilere yönelik önemli bir kaynak niteliğindedir. Ayrıca bu kaynak, Eğitim Fakülteleri, Güzel Sanatlar Fakülteleri ve Konservatuvar bünyesinde piyano dersi almakta olan öğrenciler ve bu alanda eğitim alan sanatseverler için Türk müziği eserleriyle piyano çalgısına yeni bir soluk ve yeni bir ses getirmektedir. -Kitapta farklı yörelerden ve Türk müziğinden seçilen/düzenlenen 10 eser yer almaktadır. Kitaptaki eserlerin MP3 ses dosyaları yayınevi web sitesinden indirebilirsiniz
1
Keywords: Piyano eğitimi; Piano education