Okulöncesi miniklere şarkılar - Öztuğ, Emine Kıvanç (Ankara: Müzik Eğitimi Yayınları, 2019)
Bu kitap -müzik eğitimcisi- bir annenin, aslında kendi çocuklarını büyütürken ihtiyaç duyduğu, günlük etkinlikler yapmak için kullandığı ve bu amaçla bestelediği küçük ölçekli 14 şarkıdan (Renkler, Bebeğim, Temizlik, Aydede, Ninni, Sallan, Top Oynayalım, Yıldızlar, Burnum, Dişlerim, Kış Keyfi, Dişlerim, Kuş, Minik Çantam) oluşmaktadır. -Bu şarkılar 2-6 yaş dönemi okulöncesi çocukların müzik eğitimine ve gelişimlerine, okul öncesi kurumlardaki etkinliklere ve müzik derslerine, eğitim fakültelerine bağlı müzik dersi işlenen bölümlerin öğrencilerine ve öğretmenlerine yöneliktir. Kitabımızın anne babalara, eğitimcilere ve geleceğin büyükleri miniklerimize yararlı olması dileğiyle...
1
Keywords: Okul öncesi müzik eğitimi; Pre-school music education