Solo çalgılar için piyano eşlikli halk türküleri - Kuzmin, Vsevolod (Ankara: Müzik Eğitimi Yayınları, 2019)
Bu kitaptaki eserler, sol anahtarlı, fa anahtarlı, do anahtarlı, 1 ses (Bb), 2 ses (A) transpoze ve 4 ses transpoze (F) bütün çalgılar ile piyano eşlikli olarak seslendirilebilir niteliktedir.-Kitaptaki eserleri İÇİNDEKİLER sekmensinde görebilir ve dinleyebilirsiniz. -Bu kitap 2014 yılında yayınlanan "Şan için Piyano Eşlikli 12 Türkü" ve 2016 yılında yayınlanan "Şan için Piyano Eşlikli 9 Türkü" isimli kitaplarımızın solo çalgılar için düzenlenmiş versiyonudur. Kitabın basılı kısmında 21 eserin piyano eşliği ile "sol anahtarlı çalgılar partisi"ne yer verilmiştir. Bütün eserler keman, flüt, obua, kanun, fagot, korno, çello, viyola, saksafon, bağlama vb. akla gelen bütün çalgılar tarafından piyano eşlikli olarak seslendirilebilir niteliktedir. -Kitabın basılı olmayan ve PDF formatında hazırlanan kısmını ise Fa ve do anahtarı ile (Sib - A - F) transpoze çalgı partilerini MuzikKitaplari.com sitesinden PDF olarak satın alabilirsiniz
1
Keywords: Solo çalgılar; Solo instruments