Bir piyanistin gezegen rehberi (piyano için özgün eserler) - Kalkanoğlu, Burcu (Ankara: Pegem Akademi Yayıncılık, 2020)
Bu Kitap, popüler kültüre de yakın olarak bestelenen toplam 8 eserden oluşmaktadır. Profesyonel veya özegelen piyona öğretimi ve icrasıyla uğraşan herkesin ilgisini çekebilecek niteliktedir. Eserler ile gezegenler arasındaki ortak özellikler belirlenerek isimlendirmeler yapılmıştır.
1
Keywords: Müzik eğitimi; Music education