Yapım - Worthinghton, Charlotte (Literatür Yayıncılık, 2011)
Film Yapımı Temelleri: Yapım, sinema-tv dünyasına dahil olmak isteyenler için gerekli olan temel bilgi ve becerileri belirleyerek, öğrenci ve yapımcı adaylarını kurmaca, belgesel ve magazin programı yapımcılığı dünyasıyla tanıştırıyor. Kitap, öğrenci yapımcının, yapım sürecini, geliştirme aşamasından yapım sonrası ve dağıtım aşamasına kadar kavraması ve yönetebilmesine yardımcı olmak amacıyla tasarlanmış bir şekilde yapımın farklı alanlarına geniş ve çaplı bir bakış açısı sunuyor. Sonuç olarak bu kitap, güncel sektör uygulamalarına dair kullanışlı bilgiler vermenin yanı sıra deneyimsiz sinemacıların gerekli becerileri geliştirmesine yardımcı olmayı ve onlara ilham vermeyi amaçlıyor.