Türk sinemasının erkekleri: mekanları, ideolojileri - İri, Murat (Der Yayınları, 2019)
Filmlerinin erkek karakterleri, erkek mekanları ve erkek ideolojileri üzerine düşünceler; Türk sinemasının erkekleri; mekanları, ideolojileri içinde.....