Baba yok, oğlan yasta: Türk sineması'nda erkeklik performansları - İri, Murat (Der Yayınları, 2016)
Adamlık cinsiyet meselesi değil, şahsiyet meselesidir Öyle karı kılığına gir, gel koca Levent'i vurmaya çalış, benden kaçış yok İşin gücün lak lak ukalalık, biraz adam ol, biraz erkek ol, Kendi toprağın dediğin hepimizin toprağı, oğul da bizim toprak da, Ne biçim erkeksin, senin komutanın da başkomutanın da benim Erkekler köpeğiniz, bu kitap aşk rehberiniz olacak, Kadın öldü, adam yalnız kaldı, ne yapacak şimdi?