Tasarım tarihine giriş dahadan dehaya - Alparslan, Ceyda
Tasarım Tarihine Giriş Dahadan Dehaya kitabı Tasarım Gerekliliği, Tasarım Politikaları, İşlev ve Estetik, Tasarım Alan Örnekleri konularını ele alan bir çalışmadır
1
Keywords: Tasarım tarihi; Design history