Yurttan sesler - Alpyıldız, Eray
Yurttan Sesler kitabı Yurttan Sesler' in Kuruluşunu Hazırlayan Gelişmeler, Yurttan Sesler Korosunun Kurumsal Tarihi, Yurttan Sesler Sonrası Gelişmeler ve Değerlendirmeler konularını ele alan bir çalışmadır