Görsel iç mimarlık sözlüğü - Coates, Michael (Literatür Yayıncılık, 2010)
Bu kitap iç mimari ve tasarımda sıklıkla kullanılan pek çok terimi içeren bir rehberdir. Avangard'dan Korkuluk'a, Barok'tan Gotik Üslup'a uzanan içeriğiyle iç mimari ve tasarımla ilgilenen herkes için benzersiz bir kaynak olacaktır. Okuyucuya iç mimarlık ve tasarım terminolojisiyle ilgili gelişken bir kavrayış sunmak için her bir terim açıklanmış ve uygun bağlamına yerleştirilmiştir. 250'den fazla sık kullanılan iç mimarlık ve tasarım terimi biçimlendirilmiş ve resimlendirilmiştir. Kitapta, Görünüş, Enstalasyon ve İşlev gibi pretik terimlerden, Konstrüktivizm, Minimalizm ve Biçimselcilik gibi akım ve üsluplara ait modern terminoloji ve kavramlardan, hala kullanılmakta olan pek çok geleneksel terim yer almaktadır.