Fikirleri görselleştirmek: bir profesyonel gibi tasarım yapıp sunmak - Krisztian, Gregor; Schlempp Ülker, Nesrin (Ankara: Literatür Yayıncılık, 2017)
İyi fikirler bulmak uzmanlık alanınız olabilir. Fakat bu fikirleri, rahatlıkla ve zarif bir şekilde çizime dökemiyorsanız pek işinize yaramazlar. Beyin fırtınaları ve toplantılardan eliniz boş çıkarsınız. Meslektaşınızın gözünde bir şey canlandıramazsınız, derslerde ya da sunumlarda animasyon da kullanamazsınız. Çizim yapmayla ilgili sorunlarınız mı var? Çizgilerle aranız iyi değil mi? Öyleyse, Gregor Krisztian ve Nesrin Schlempp-Ülker'in yazdığı, Avrupa'da çok satanlar listesinden düşmeyen, her baskıda gözden geçirilip güncellenen bu kitaptaki profesyonel ipuçlarına güvenebilirsiniz. • Hızlı alıştırma yapmanızı sağlayacak renk kodları • Anlaşılır, adım adım alıştırmalar • En çok yapılan hatalardan kaçınmanızı sağlayacak basit ipuçları • Ayrıntılı malzeme incelemeleri • Pratik kullanıma hazır çalışma şablonları... • Dünyanın her yerinden farklı sanatçılara ait ilginç, motive edici ve başarılı sunumlar yapma yolunda dev adımlar atmanızı sağlayacak, bin beş yüzün üzerinde karalama, kompozisyon ve resimli taslak... Mimarlık, İç Mimarlık, Peysaj Mimarlığı, Moda Tasarımı, Görsel İletişim, Tasarım, Grafik Tasarım, Resim ve Sinema alanı eğitimlerinde kabul görerek referans kitabı olmuş kitap şimdi Türkçe ...
1
Keywords: Design; Tasarım