İç mimarlığın temelleri - Coles, John (Literatür Yayıncılık, 2012)
İç Mimarlığın Temelleri, iç mimarlık ve tasarımın ana öğelerine, sunum dili ve yöntemlerine giriş imkanı sunar. Konular arasında MEKAN/biçim, YAPI ALANI/işlev MALZEMELER/dokular, IŞIK/ruh hali ve SUNUM/temsil yer alır. Her bölüm kapsamlı alt başlıklarla ele alınmış, kuramsal konular biyografiler ve Blacksheep, Bluebottle, Jonathan Stickland, Universal Studio, Virgile & Stone gibi önde gelen tasarımcıların işleri ile somutlaştırılmıştır. Bu kitap mimarlık, iç mimarlık ve iç mekan tasarımı öğrencilerinin yanında iç mekan tasarlama süreci ile ilgilenen herkes için bilgi kaynağı olacaktır.