Ayça Aytuğ ile piyano eğitimi - Aytuğ, Ayça (Müzik Eğitimi Yayınları, 2020)
Bu kitap, Ayça Aytuğ'un I2 MEDYA Youtube kanalında yayınlanan eğitim videoları ve sıfırdan başlayan piyano öğrencileri için özel olarak hazırlanmıştır. Kitabın basılı ve PDF formatında iki türü bulunmaktadır. Basılı kitapta Ayça Aytuğ'un kendi öğrencilerinin çizimleri yer almaktadır. İndirilebilir PDF dosyası ise aynı kitabın çizimsiz halidir. PDF dosyası, yayınevinin internet mağazası olan MuzikKitaplari.com adresinin PDF kitap bölümünde ayrıca satışa sunulmuştur. Her iki kitabın başında kuramsal bilgilerin yer aldığı bir bölüm bulunmaktadır. Kitabın içerisindeki eserler, yayınevi tarafından daha önce basılan Seçme Eserler ve Çalışma Yöntemleriyle Piyano Eğitimi-1 kitabındaki eserlerle eş zamanlı olarak çalışılabilecek ve birbirini tamamlayacak şekilde hazırlanmıştır. Ayça Aytuğ'un kitap için, uzun yıllardır vermiş olduğu derslerde edindiği deneyimlerle hazırladığı eserler, belli bir standarda oturttuğu öğretim stilindeki bilgi aktarımının sırasına göre özenle dizilmiştir. Eş zamanlı olarak iki kitaptan da çalışılacak eserlerin detaylarına, I2 MEDYA Youtube kanalında yayınlanan Ayça Aytuğ ile Piyano Eğitimi videolarından ulaşabilirsiniz