Piyano albümü "piyano için 30 eser" - Tüfekci, Kenan (Pegem Akademi Yayıncılık, 2020)
Bu kitap, piyano çalma ve yorumlama becerisini geliştirmeye yardımcı bir kaynak olması amaçlanarak hazırlanmıştır. İçeriğinde çeşitli ton, makam ve ölçülere ait toplam 30 esere yer verilmiştir. Eserlerde insana dair duygular tasvir edilmeye çalışılmıştır. Alana katkı sağlaması dileğiyle...