Beyaz sayfa: eşlikli çocuk şarkıları - Helalpara, Meral Yiğit (Müzik Eğitimi Yayınları, 2021)
Bu kitapta, doğa, çevre, su, bilim, sevgi, barış, kardeşlik, dostluk, hoşgörü, empati, öğretmen, Atatürk, yeni yıl, anne, tatil vb. çocuk dünyasına uygun temalarda bestelenmiş, şan ve piyano eşlik notaları olan 17 çocuk şarkısı yer almaktadır. Kitabın beraberindeki MP3 CD'sinde, her şarkıya ait seslendirilmiş vokalli piyano eşlikleri ve piyano eşlik altyapıları, bazı şarkıların vokalli popüler düzenlemeleri ve popüler altyapılarının yer aldığı ses dosyaları bulunmaktadır.