Mastering hakkında S.S.S. - Aydöner, Erman (Müzik Eğitimi Yayınları, 2021)
Deneyimli mastering uzmanı Erman Aydöner, Türkiye'de müzik teknolojileri alanında bir ilk olan ve oldukça ilgi gören ilk kitabı Müzik Yapımında Mastering'in ardından, mastering hakkında kendisine sıkça sorulan soruları ve bu sorulara verilebilecek cevapları bir kitapta toplamaya karar verir. İşte bu kitap da böylece ortaya çıkar. Mastering Hakkında Sıkça Sorular Sorular (S.S.S), öncelikle kariyerinin zirvesini yaşayan bazı sanatçı ve ses mühendislerinin bu sorulara yanıtlarını, sonra da yazarımızın kendi cevaplarını içermektedir. Kitapta Fuat Güner, Elliot Scheiner, Joe Barresi, Mike Fraser, Darcy Proper, Jonathan Wyner, Randy Merrill, Scott Hull ve Tony Cousins gibi pek çok önemli ismin mastering ile ilgili sorulara verdikleri yanıtları bulacak ve bu kitap sayesinde müzik yapımında bir adım öne geçeceksiniz. İlgililerine ve bu alanda öğrenim gören genç ses mühendisi adaylarına yardımcı ve yararlı olması dileğiyle...