Türk sinemasında tarihi filmlerin afişleri (1950-1960) - Marşap, Gökçe (Gazi Kitabevi, 2021)
Çalışma kapsamında, Türk sinemasındaki tarihi filmlerle sınıflandırılmış, bu filmlerin afişlerine odaklanılarak, film-afiş ilişkisi incelenmiş, afiş çalışmalarında öne çıkarılan gösterge ve devinimler irdelenerek yorumlanmış, afişlerde bulunan sanatçı imzalarından kompozisyonu hazırlayan ressamlar tespit edilmiş ve dönemi etkileyen amerikan rüzgarının afiş tasarımındaki etkileşimlerine değinilmiştir.