Czerny'nin piyano çalma öğrenimi konusunda mektupları - Czerny, Carl (Pegem Akademi Yayıncılık, 2021)
Bu kitap, Carl CZERNY'nin iyi piyano çalmanın genel kuralları, tuşe, aplikatür, gamlar ve egzersizler, yeni eser seçme ve öğrenme prensipleri ve doğaçlama hakkında bilgi vermektedir. Yazar, her bir konuyu "her yaşın anlayabileceği dilde" anlatmaya çalışmıştır. Sunulan önerilerin uygulanmasında ise "her yaş ve her öğrenimin düzeyi için" uygunluğunun altını çizmiştir. Ümit ediyoruz ki bu kitap her bir genç müzisyenin, hatta her bir kitapseverin kütüphanesinde yer alacaktır.