Kültürel miras değeri, yerel kimliği ve köy planlaması & tasarımı açısından İslamköy'ün mevcut durumu ve geleceği - Gül, Atila (Ankara: Astana Yayınları, 2020)
Isparta İslamköy ÖzelindeTarihsel Süreç (Historical Process of Islamköy Special 1-22 İslamköy Özelinde Doğal ve Kültürel Kaynak Değerleri Envanteri (Inventory of Natural and Cultural Resource Values in Islamköy Special) 23-52 İslamköy Özelinde Somut Kültürel Turizm Değerleri (Tangible Cultural Tourism Values of Islamköy) 53-96 İslamköy Özelinde Somut Olmayan Kültürel Turizm Değerleri (Intangible Cultural Tourism Values of Islamköy) 97-132 İslamköy Özelinde GZTF Analizi ile Mevcut Durum Tespiti ve Bütüncül Stratejik Eylem Planı (Integrated Strategic Action Plan and Present Situation Determınatıon with SWOT Analysis on Islamköy Village) 133-180 İslamköy Yerleşimi ve Çevresinde Kültürel Turizm Rotaları Önerileri (Cultural Tourism Route Recommendations in Islamköy Settlement and its Surroundings) 181-220 İslamköy Özelinde Yerel Öz Kimlik Değerleri ve Algısal Düzeyi (Islamköy Local Identity Values and Perceptional Level) 221-238 İslamköy Mekânsal Planlama Kararları (Islamköy Spatial Planning Decisions) 239-282 İslamköy Mekansal Peyzaj Planlama Kararları (Islamköy Spatial Landscape Planning Decisions) 283-298 İslamköy Kentsel Sit Alanında Peyzaj Tasarım Kararları (Landscape Design Decisions in the Urban Site Area of İslamköy) 299-310 İslamköy Geleneksel Konutları Kimlik Kartlarının Oluşturulması (Creating of Identity Cards of İslamköy Traditional Housing) 311-346 İslamköy Geleneksel Konutlarının Yeniden İşlevlendirilmesinde İç Mekan Tasarım Önerileri Interior Design Proposals For The Re-Functioning of Islamköy Traditional Houses)) 347-376 Kır/Köy-Kültür-Turizm Bağlamında Köy Tasarım Rehberleri (Village Design Guides in The Context of Rural / Village-Culture-Tourism) 377-390 Proje Çalıştayı ve Proje Sergisi (Project Workshop and Project Exhibition) 391-424
1
Keywords: Architecture; Mimarlık