Beste naiboğlu piyano etütleri piano etudes studije klavira - Naiboğlu, Beste; Öztürk, Okan Murat (Ankara: Müzik Eğitimi Yayınları, 2023)
Yeni başlayan piyanistler için harika bir çalışma. Son derece geliştirici ve öğretici olan bu güzel metodu piyano çalmaya yeni başlayan piyanistlere ve meslektaşlarıma tavsiye ediyorum. / It is a great study for beginner pianists. I recommend this beautiful method, which is extremely developing and instructive, to pianists and colleagues who are just starting to play the piano. / Odlična praksa za pijaniste početnike. Ovu prelepu metodu, koja je izuzetno poučna i poučna, preporučujem pijanistima i kolegama koji su tek počeli da sviraju klavir. / Prof. Gökhan AYBULUS / Piyanist / Pianist / Pijanist // Beste Nabioğlu'nun bu çalışması cümle bağları ile teknik motifleri geliştirmeyi de hedeflemiştir. Farklı seviyelerdeki başlangıç ve sonrası piyano çalanlar için destekleyici egzersizlerdir. / This work of Beste Nabioğlu also aimed to develop sentence ties and technical motifs. The beginning and after at different levels are supportive exercises for piano players. / Ova studija Beste Nabioğlu također ima za cilj razvoj motiva tehnike vezivanja zvučnih cjelina. Ovo su vježbe podrške za pijaniste različitih nivoa, početnike i one poslije njih. // Prof. Hande DALKILIÇ Piyanist / Pianist/ Pijanistica
2
Keywords: Piyano