Solfej - 66 - Şendurur, Büşra İnci Gümüş (Ankara: Müzik Eğitimi Yayınları, 2023)
Meslektaşım Büşra İnci Gümüş Şendurur'un Solfej66 kitabında başlangıç seviyesinden orta seviyeye kadar yazılmış toplam 66 özgün solfej yer almaktadır. Kitapta yer alan solfejlerin gerek ölçü birimi, gerekse tonal yapı ve ezgisel olarak solfej eğitimi açısından oldukça önemli bir yer tutacağını düşünmekteyim. Solfej eğitimine yönelik her yönüyle özgün olan bu kitabın Türk müzik eğitimine katkı sağlayacağı inancıyla... Dr. Selçuk Bilgin
2
Keywords: Solfej