Bal arılarında yapay tohumlama - Gençer, H. Vasfi (Ankara: Palme Yayıncılık, 2018)
Sekiz Bölümden oluşan bu kitabın ilk iki bölümünde arıcılıkta ve balarısı biliminde yapay tohumlamanın önemi, gerekliliği ve kullanım alanları açıklanmış , ardından bal arılarnda yapay tohumlama tekniğinin geçömişten günümüze gelişimi özetlenmiştir.
2
Keywords: Doğa bilimleri; Natural sciences; Zooloji