Öğretmenlik alan bilgisi testi (Öabt) Biyoloji - Çolha, Ayşe Zuhal (Ankara: Palme Yayıncılık, 2018)
ÖABT sınavının içeriğine ve soru tipine uygun olarak hazırlanmıştır.
2
Keywords: Biology; Biyoloji; Doğa bilimleri