Biyoloji laboratuvarlarının temelleri - Elçin, A. Eser; Erkoç, Figen (Palme Yayınevi, 2010)
Hazırlanan bu laboratuvar ve uygulama kitaplarında canlılar ile ilgili yapılabilecek, gözlenebilecek basitten daha karmaşığa kadar alternatifli olmak üzere, farklı deneyler sunduk. Kitaplarımız Fen, Fen-Edebiyat, Mühendislik, Eczacılık, Veteriner, Eğitim, Sağlık Bilimleri Fakülteleri ile Meslek Yüksek Okulları, Ortaöğretim kurumlarındaki öğrenciler ve biyolojiyi sevenler için uygulanabilir alternatif deneyleri vermek amacıyla hazırlanmıştır.