Omurgasız hayvanlar biyolojisi - Salman, Selahattin (Palme yayınları, 2006)
Biyoloji eğitiminde omurgasız hayvanlar önemli bir yer tutmaktadır.Canlı grupları içerisinde en fazla tür sayısına sahip olan omurgasız hayvanlar, çok sayıda şubeye ayrılarak incelenir.Birçok özellikleri bakımından muazzam bir çeşitlilik gösteren bu hayvanların sınıflandırılmalarında da oldukça fazla karışıklık mevcuttur.