Omurgalı hayvanlar - Kuru, Mustafa (Ankara: Palme Yayıncılık, 2011)
Omurgalı hayvanlar, insanların en çok ilgisini çeken ve üzerinde en çok araştırma yapılan bir hayvan grubudur. Bu nedenle Biyoloji eğitimi verilen tüm Yükseköğretim Kurumlarında Omurgalı Hayvanlarla ilgili dersler okutulmaktadır.
Kaynakça ve dizin vardır.
2
Keywords: Omurgalı hayvanlar; Vertebrate animals