Tıbbi biyoloji ve genetik - Ekmekçi, Abdullah (Gazi Kitabevi, 2014)
Tıbbi Biyoloji ve Genetiğin asıl hedefi, genelde mutasyon dediğimiz ve değiştiğinde insanda hastalık oluşturan özgün genlerin ve etkilerinin bilinmesidir.