Tıbbi biyoloji ve genetik - Ekmekçi, Abdullah (Ankara: Gazi Kitabevi, 2014)
Tıbbi Biyoloji ve Genetiğin asıl hedefi, genelde mutasyon dediğimiz ve değiştiğinde insanda hastalık oluşturan özgün genlerin ve etkilerinin bilinmesidir.
2
Keywords: Biology -- laboratory manuals; Biyoloji -- laboratuvar elkitapları; Genetics -- laboratory manuals; Genetik -- laboratuvar elkitapları