Bitki fizyolojisi - Taiz, Lincoln; Türkan, İsmail; Zeiger, Eduardo (Ankara: Palme Yayıncılık, 2008)
Kitabın, kapsamı itibariyle, başta Biyoloji, Bitki Bilimleri (botanik, ziraat, ormancılık), Mikrobiyoloji, Biyokimya, Biyofizik, Kimya, çevre bilimleri ve doğal bilimlerin ilgili diğer dallarında gerek lisans gerekse lisansüstü düzeyde öğrencilere ve araştırmacılara çok yararlı olacağını umuyoruz.
Kaynakça ve sözlük vardır.
2
Keywords: Bitkibilim, -- bitki fizyolojisi; Plant physiology