Biyoloji - Reece, Jane B. (Palme yayıncılık ;, 2013)
Biyoloji, hem öğrenciler için ve hem de bilim insanları için çok yoğun ve baskılı, devasa bir konudur. Bundan başka, günümüzde buluşlar- küçük RNA moleküllerinden Neanderthal genomuna, yeni biyolojik yakıtlardan buzulların altında yaşayan organizma topluluklarına, yeni ortaya çıkan bulaşıcı hastalıklarından kanser aşılarına- öngörülemeyen bir hızda sürmektedir. Bunun bir sonucu olarak, genel biyoloji dersi göz korkutucu bir meydan okuma ile yüz yüzedir: CAMPBELL BIOLOGY hem mevcut bilginin anlaşılması ve hem de başlıca biyolojik kavramlar bağlamında, yeni gelişmelerin anlaşılmasında güçlü bir temel sağlayarak bu meydan okumayı ele almaktadır. Bunu, bilgilerden oluşmuş çığın altında öğrencileri bırakıp onları boğmaksızın yapmaktadır.