Bilimde çözülmemiş en büyük beş problem - Wynn, Charles M. (Palme yayınları, 2011)
Bu aydınlatıcı kitapta Arthur Wiggins ve Charles Wynn bilimin çözülmemiş en büyük beş problemi olarak düşündükleri konuları irdeliyor.