Bilimde çözülmemiş en büyük beş problem - Wynn, Charles M.; Kence, Kutay; Wiggins, Arthur W. (Ankara: Palme Yayınevi, 2011)
Bu aydınlatıcı kitapta Arthur Wiggins ve Charles Wynn bilimin çözülmemiş en büyük beş problemi olarak düşündükleri konuları irdeliyor.
2
Keywords: Bilim, -- çok yönlü; Science, -- miscellanea