Mikroorganizmaların biyolojisi = Brock biology of microorganisms - Madigan, Michael T. (Ankara: Palme Yayıncılık, 2010)
Öğrenme geliştiği için biz de gelişiyoruz. Modernize edilmiş, bütünüyle güncel ve mikrobiyoloji geçmişine riayet edilerek ve gelecek heyacanı ile yazılan Brock Mikroorganizmaların Biyolojisi (Brock Biology of Microorganisms)'nin 14. baskısı şu ana kadar olanların en kapsamlısıdır. Üç generasyon boyunca, öğrenci ve eğitmenler, mikrobiyolojinin temel prensiplerini öğrenmek ve bu alandaki ilgilerini arttırmak için Brock Mikroorganizmaların Biyolojisi'nin doğruluğuna, otoritesine, tutarlılığına ve güncelliğine güvenmişlerdir. Ondördüncü baskı ile öğrenciler kitabın ileri araştırmalar üzerine yaptığı vurgulardan, modern moleküler mikrobiyolojinin kusursuz entegrasyonu ve tanıtımı ve revize edilmiş mükemmel görsellikten faydalanacaklardır. Bunların yanı sıra, ilk kez, Brock Mikroorganizmaların Biyolojisi, Pearson'ın çevrimiçi ödev, eğitim ve değerlendirme sistemi olan, PekiştiriciMikrobiyoloji, tarafından desteklenmiştir.
11. bsm.Özgün adı: Brock biology of microorganisms.
2
Keywords: Microbiology; Mikrobiyoloji