Biyoçeşitlilik : biyolojik devinimler ve koruma - Lévêque, Christian (Palme yayıncılık, 2013)
Bu kitap yaşam ve çevre bilimlerinin yanı sıra bunlarla ilişkili olan ziraat, su ürünleri, gıda, halk sağlığı, veterinerlik ve hatta ekonomi ve hukuk gibi temel bilimsel çalışma alanlarında öğrenim gören lisans ve lisansüstü öğrencilere yönelik olarak hazırlanmıştır. Kitap profesyonel veya amatör herkesin işine yarayacak türden bilgiler ve değerlendirmeler içermektedir.