İnorganik kimya: Miessler-Tarr - Miessler, Gary L.; Gürkan, Perihan; Karacan, Nurcan; Tarr, Donald A. (Ankara: Palme Yayıncılık, 2009)
Sürekli ve yoğun bilimsel araştırmaların sonucu olarak, son yıllarda teknolojide ve temel bilimlerde önemli gelişmeler olmaktadır. Bilimdeki gelişmeye paralel olarak inorganik kimya ders kitaplarının içeriği de sürekli değişmektedir. Kitabın temel aldığı konular, bu yenilikleri ve gelişmeleri dikkate alarak düzenlenmiştir. Özellikle Fen-Edebiyat Fakülteleri ve Eğitim Fakültelerinin programına uygun olan bu kitap, öğrencilere yararlı olacaktır.
2
Keywords: Inorganic chemistry; İnorganik kimya