Arkeokimyaya genel bakış - Öz, Sevi (Gazi Yayıncılık, 2017)
Arkeolohlar hangi kimyasal yöntemleri bilmek ister, Türkiye'de hangi arkeokimya uygulamaları düzenlenmektedir? Tüm bu sorulara ilişkin detaylı açaklama içeren bir anlatımı vardır.