Arkeokimyaya genel bakış - Öz, Sevi; Demirci, Şahinde (Ankara: Gazi Yayıncılık, 2017)
Arkeolohlar hangi kimyasal yöntemleri bilmek ister, Türkiye'de hangi arkeokimya uygulamaları düzenlenmektedir? Tüm bu sorulara ilişkin detaylı açaklama içeren bir anlatımı vardır.
2
Keywords: Archaeological chemistry; Arkeolojik kimya