Temel üniversite kimyası : soruların çözümleri - Erdik, Ender (Gazi Kitabevi, 2009)
Temel Üniversite Kimyası'nda konular çeşitli bilim dalları ve teknikteki uygulamaları da içeren ayrıntılı metni dışında çizelge, şekil çözülmüş soru ve çözülecek sorular ile olabildiğince açık olarak verilmiştir.