Temel üniversite kimyası : soruların çözümleri - Erdik, Ender; Sarıkaya, Yüksel (Ankara: Gazi Kitabevi, 2009)
Temel Üniversite Kimyası'nda konular çeşitli bilim dalları ve teknikteki uygulamaları da içeren ayrıntılı metni dışında çizelge, şekil çözülmüş soru ve çözülecek sorular ile olabildiğince açık olarak verilmiştir.
2
Keywords: Chemistry; Kimya