Pratik biyokimya - Yöntem, Mustafa (Palme Yayıncılık ;, 2014)
Elinizdeki bu kitap da Klinik Biyokimya yönü ağırlıklı olmak üzere, biyokimya pratiklerinin malzemesi, metotları, uygulamaları, hata kaynakları gibi konuları derli toplu vermekle rehber bir araç olacaktır.